تاثیر دما بر شیرینی
طعم شیرین مواد در دما های مختلف متفاوت است.
شیرینی از رابطه‌ی مستقیم دما پیروی میکند.
بر این اساس هرچه دمای محصول (خوراکی) بیشتر باشد طمع شیرین بیشتر بر ذائقه حس میشود ؛ و هرچه دما پایین تر باشد کم تر طعم شیرین حس میشود

گز


آشپزخونه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Brenda مطالب به روز از وب ایران دنیای وب وبلاگِ مهران نجفی bathroom exhaust motor ★Ⓚⓗⓐⓗⓔⓢⓗⓐⓝ ⓑⓐⓢⓗ★ انجام پروژ های اندروید عباس رئیسی هوا فضا