تاثیر دما بر شیرینی
طعم شیرین مواد در دما های مختلف متفاوت است.
شیرینی از رابطه‌ی مستقیم دما پیروی میکند.
بر این اساس هرچه دمای محصول (خوراکی) بیشتر باشد طمع شیرین بیشتر بر ذائقه حس میشود ؛ و هرچه دما پایین تر باشد کم تر طعم شیرین حس میشود

گز


آشپزخونه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجموعه مزرعه های بوقلمون حضرت ولیعصر عج الله ثبت شرکت ♥کارا همراه الماس پایتخت♥ تجهیزات روشنایی و لوازم روشنایی تیسان و نورپردازی نما فضائل اهل بیت علیهم السلام حا.میم PesareLasH عشق پایدار درب ضد حریق خوشتیپ ترین پسر ایران